Еден пријател од мојот сопруг ме напаѓа

Ме нападна еден мој пријател од мојот сопруг. Тие се пријатели 16 години, а тој ми пее во уво. Јас сум 8 години помлад од нив. Во ред е да се шегуваш меѓу двојки и да трескаш секакви глупости, но човек само ме гушка и ме допира, се разбира кога овој мој пијан е луда куќа, тој не кажува ништо, тој вели дека го измислувам, тој не трпи будала, а мене ми е непријатно.

Таа пие со мојот сопруг секоја вечер и истата приказна секоја вечер. Мојот сопруг се опијани и заспа на креветот, а пријателот на мојот сопруг дојде кај мене ... и, се разбира, не можев повеќе да се контролирам. Завршивме заедно.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*