Ќерка ми ми направи огромен проблем

Вчера се вратив од работа, не се чувствував добро, и она што го најдов дома ми го направи денот уште потежок и полош цел живот. Штом влегов, слушнав некој во спалната соба.

Искрено се сомневав дека мојот сопруг ме изневерува, но се случи нешто полошо. Ја најдов ќерка ми со маж во мојот кревет, ужасно, а потоа следуваше уште поголем шок кога видов која е таа со синот на сестра ми, кој исто така е малолетен.

Ги разделив во шок, но следуваше уште поголем шок кога едногласно ми рекоа да не се мешам во нивниот живот и дека штом ќе наполнат 18 години ќе се венчаат без разлика на се. Не застанаа тука со шокови. Кога им се заканив и реков дека такво нешто е невозможно, ми рекоа ако не им дозволиме да се обидат да ја забременат и тогаш никој нема да може да им направи ништо. Имаат помалку од 17 години и с still уште сум во шок, не знам што да правам, кому да се обратам ... ми изгледаат сериозни. Боже, каде точно може да ми се случи ова

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*