Мојот свекор ме изненади со своето прашање

Открив дека мојот свекор има тајна врска со девојка двојно постара од него. Она што е особено одвратно, МЕ ПРАША! Јас сум неговата снаа, но неколку пати ме замоли да спијам со него на груб и директен начин. Се чувствував толку згрозено што се плашев да му кажам на некого.

Пред неколку дена бев сама дома и свекор ми дојде кај мене. Се обидов да излезам, и кога му пријдов, бидејќи морав да го поминам, тој ме зграпчи ... ДОЛУ ТАМУ! Во тој момент мислев дека е готово, тој беше многу поголем и посилен од мене, но откако добро ме „фати“, ме пушти да излезам од дома. Излезе неколку моменти и само накратко ми кажа како можам да му се јавам кога сакам.

Не знам што да правам, што да мислам ... кому да му го кажам ова. Никој нема да ми верува, реално, ако некој ми ја каже оваа приказна, јас не би поверувал. Особено човекот е како многу почитувана личност во градот ... Јас навистина се чувствувам мизерно и доста исплашено! Да бев барем простак, за да можам да го правам тоа и да живеам релаксиран живот, ќе бев во страв цело време.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*