Пред свадбата научив нешто страшно

Имам 21 година, свршеник, свадбата е закажана за релативно кратко време, денес дознав дека сум бремена веќе во 6 -та недела, но не со мојот свршеник!

Не ми значи добро! Поради свадбата и притисокот, влегов во шемата да полудам до венчавката, имав односи кога деновите не беа плодни, земав пилула ден потоа и сепак забременив. Инаку, јас сум спортско момче и никој никогаш не би рекол дека сум бремена и сум во сок, многу ми е жал но морам да абортирам, тоа е моето единствено решение, бидејќи не сум во ситуација и ниту ми е свршеник да имам дете.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*