Па зар и ти, црна Милица: Се појавија слики од Звезда Гранда – Иеши г0Иа, социјални мрежи г0ре (Фото)

Кога ќе ја споменеме Милица Тодоровиќ, мора да кажеме како таа дојде до центарот на интересот на широките маси во theвездите на Гранд. Таа е една од ретките пејачки која успеа успешно да ја помине кариерата, која ја гради со години, без скандали.

Препознатлива е по скромниот фустан и однесување, никогаш не се покажала премногу и се облекувала провокативно, покрај тоа, таа е една од ретките кои немале естетски процедури на себе, што е многу тешко да се најдат на денешната јавна сцена.

Милица сега предизвика лавина коментари со само една фотографија, бидејќи луѓето беа изненадени и тоа го напишаа во коментарите. Се сети на убавите летни денови, објави слика од g0la како лежи во базенот и некој се слика одзади, погледнете сами како изгледаше:
Како што веќе рековме, луѓето беа изненадени и напишаа „па и ти црно Милице, соблечи се и ти?“ - е само еден од коментарите на широките маси.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*