Мојот живот е целосна катастрофа

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
Имам 17 години и мојот живот е катастрофа. Татко е алкохоличар и претрпе мозочен удар пред некој ден. Мама е сериозно болна неколку години, ментално тотално уништена, сето тоа заради тато. Ние сме сиромашни и многу. Многу страдав уште од раното детство. Бев исмејуван, малтретиран на различни начини.

Пред 3 месеци почнав да сум со постари мажи, се разбира за пари и за пари. Понекогаш бегав од реалноста и со валкани пари ќе ги направев тие моменти уште поубави. С Everything беше одлично, дури и почнав да уживам, за прв пат во животот да бидам среќен, лажен, но сепак среќен, а потоа пред неколку дена почнав да доцнам.

Мислев поради мојот нов начин на живот, но не го примам веќе 7 дена и с and повеќе сум убеден дека сум бремена, што не е невозможно со оглед на тоа што некои клиенти не сакаат да користат заштита. Ако сум, тоа ќе биде крај на мојот грозен живот…


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*