„Ме изневери пред свадбата“

Мојата сега бивша многу згреши за моминска вечер ... Одамна наполнив 30 години, решив да ја запросам девојката и подобро не. Не сме од ист град, патувам 70 километри дневно, се обидував како будала да успеам. Сите нејзини пријатели, колеги, познаници беа поканети на нејзината моминска вечер. Облеков парна облека, вратоврска, чевли и се потрудив да ја изненадам доаѓајќи.

Дојдов во нејзината куќа прво имав чуден пасат пред нејзината куќа решив да влезам бидејќи дома веднаш забележав неред од истата вечер, се качив горе да ја барам идната жена на мојот живот и мојот одличен изненадување ја најдов со двајца момчиња во кревет кога видов дека нозете ми се отсечени, с still уште беше под дејство на алкохол, па кога ме виде како стојам пред вратата почна да ми вика од каде што имав право да дојдам ненајавено итн.… Јас веднаш ја прекршив пресудата и фрлив с everything во вода. Потоа ми се извини, молеше за прошка и решив повеќе да не слушам за неа. Не спијам понекогаш 2-3 дена без разлика колку сум уморна или не. Мене ми е повеќе да излегувам од дома. На На Не знам колку долго ќе трае ова, мислам дека веќе е премногу. На На и гледам какви измамници и кловнови имаат девојките, не е дека ги потценувам, но на девојките дефинитивно не им се допаѓа кога некој е добар.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*