Во врска сме од второ година гимназија и по 6 години врска, ја изневерив со ефтина др…ја

Се заљубив во неа, беше опседнат со нешто ново. Толку многу го загубив умот, што сето ова му го кажав на мојата малечка в лице, реков дека имам уште еден и дека сум многу среќна со неа.

Никогаш нема да го заборавам тој израз на лицето. Секогаш беше силно, мало, но силно како камен, сепак ... јас го скршив. Онаа со која се дружев ме „застрела“ после еден месец .. Два месеци гордоста не ми дозволи да се јавам кај бившата, мојата малечка, се извинувам за се, ја молам да ми се врати и да ми прости ... Ја најдов силата, пријавив дека се приближив до неа и само што добив порака дека сум мртов за неа

Оттогаш поминаа речиси три години. С still уште сум сама, мојата мала се мажи. Можеби направив грешка, но мислам дека можеше да ми прости и јас да продолжам и да го живеам животот за кој сонувавме

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*