Бев во врска 5 години со најубавата девојка во градот, ја сметав за сродна душа, а потоа ја дозна болната вистина…

Се потрудив да ја направам најсреќна, се мачев на градилиштето и во браварската продавница за да имам пари за да можам секогаш да си го дозволам она што таа го сака.

Бевме толку совршен пар и скоро сите беа импресионирани од нас. Ја милував, се грижев за неа, секогаш бев покрај неа кога беше тешко, ја гушнав цврсто, тој ја сакаше повеќе од сопствениот живот! Со цел да дознаам по 5 години заеднички живот дека таа донесе градски насилници во нашиот стан и го подели нашиот кревет со нив, дознав кажувајќи ми дека е бремена, среќно почнав да плачам кога ми рече да славиме прерано и дека не е бремена со мене срцето ми чука од тага рече дека е злобна личност и дека не сме еден за друг и дека е подобро никогаш повеќе да не се гледаме, вели дека не сум виновна за ништо овие момци се во нејзината глава!

Ме скрши толку многу што срцето почна да ме мачи и наредив преглед на лекар, морам да направам операција на рбетот и по рехабилитацијата го напуштам градот бидејќи таму само loveубовта ме држеше .. Сега го немам тоа или, мислев дека е сродна душа и таа ми враќа така! Драга моја кога ќе сфатиш што си направил, јас повеќе нема да бидам тука и можеш да ме заборавиш засекогаш! ЗБОГУМ!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*