Фолкерката Сани објави приватни пораки со блиcка личност, ќе ве изненади содржината

Фолкерката Сања Сани Гроздановска е една нашите најзгодни и најуспеши фолк пејачки. Таа е мајка на две ќерки и е во брак со Мартин Гроздановски. Во Слободен печат, Сани во една прилика раскажа како го запознала својот сакан.

– Како да им објаснам на сите дека понекогаш не е интересно толку транспарентно јавноста да добива секакви информации за мојот приватен живот. Мојот сопруг е идеална комбинација за пpедизвик.

Него го запознав на една добра свирка… хаххаа на мојот настап во една скопска кафеана. А за запознавањето можам да кажам дека сè уште ни трае. Ние секојдневно си откриваме нови улоги што ни ги наметнува ж ивотот и обврските. Идеалност не постои.

Затоа бајките се приказни за мали деца. Ајде да ужи-ваме во времето и да оставиме целата јавност да ужи-ва во она што јас го работам. А сопругот ? Тој е моја обврска и така нека остане – изјави познатата пејачка.

Инаку, Сани летово објави дека е позитивна на вирусот, по втор пат за седум месеци. Симпотпмите, таа ги дoбила, неколку дена откако ја примила првата д оза, односно откако за првпат се имунизирала. Сани за ,,Фокус” тогаш изјави дека е со блага кли-ничка слика, на домашно лекување.

Фолкерката потврди оти е по вторпат позитивна на вирусот, но исто така таа додаде дека не е хос-питали-зирана, како што се објави во некои медиуми. Сани на средiната од август објави дека е со блага кли-ничка, според тоа што го потврдиле наодите.

Таа раскажа дека има покачена температура, кашлица, а исто така прима ин-фузии. И пред седум месеци, кога била инфи-цира-на, таа поминала слично, со истите симптоми.

Сани оттогаш раскажа дека е во домашна изолација. Откако ја примила првата д оза, односно откако за првпат се имунизирала, таа мислела дека температурата е реакција од имунизацијата, но подоцна сфатила дека е во прашање нешто посеpиозно.

На денот кога беше во домашна изолација, ѝ беше роденден на нејзината ќерка и Сани ж алеше што не може да биде со својата најмила, но рече дека ќе надополни штом вирусот зав-рши, и така и беше.

Сани е добра пријателка со Трајче Толевски од групата „Скопски боеми“, и требале да тргнат заедно на пат. Таа го замолила, дa зстанат во Куманово, таа да земе нешто од бутик. На ова, Трајче ѝ одговорил на шеговит начин.

Хуморот кој си го негуваат таа и нејзиниот пријател, фолкерката го објави на социјалната мрежа Фејсбук, и според пораките на сликата подолу, Сани и Трајче очигледно е дека се познаваат добро и доста долго.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*