„Мојот сопруг ме изневерува со пријателка“

Го изневерувам сопругот 2 години, мислам дека имам врска само со друг маж, реално тоа е добро за него, го спасувам додека другиот го трошам на различни начини. Минатиот викенд му реков дека одам на семинар, а всушност одев со мојот дечко во соседниот град, во хотелот каде што најчесто сме сместувале.

 Беше сосема нормално, но кога останавме гладни по акцијата, слеговме во ресторанот, во аголот на ресторанот го видов мојот сопруг како разменува нежности со мојота најдоба пријателка. Го изгубив разумот, ем ме изневерува, ем со мојот најдобар пријател, не знам на кого бев повеќе лута.

Тргнав, но се сетив дека воопшто не треба да сум таму. Рацете ми беа врзани, не можев да реагирам. Целосно ми го уништи викендот. Ме јаде веќе еден месец, не можам да му кажам или нејзе, и знам с everything.

Чекам, се обидувам да ги фатам на дело, но тие умно се кријат, но и тој ден ќе дојде. Јас ќе и го скршам грбот од тепањето, а тој, ќе му земам с everything, ќе остане просечно на улица, без евро во џебот.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*