Што значи тоа кога најомразеното животно на светот доаѓа кај вас во сон?

Инаку, многумина веруваат дека сонувањето на змија е непријател. Ако на пр. сонувате да се борите со змија, тоа значи дека ќе се борите со непријател. Ако ве касне во сон, може да значи дека ќе доживеете непријатност.
Ако сонувате дека внесовте змија во куќата, тоа може да значи некаква интрига. Исто така, постојат некои добри работи кога сонувате за змии, на пр. ако сонувате за обична, безопасна змија, тоа може да значи дека ќе добиете пари. Исто така, ако сонувате за повеќе змии, тоа може да значи добивка на дете.

Во секој случај, не оптоварувајте се со соништа, бидејќи секој може да сонува нешто грдо. Колку повеќе размислувате за лошите соништа, само вие можете да си наштетите себеси. Затоа, опуштете се и не размислувајте многу за тоа. Помислете на некои убави работи, пишува Аура haber.ba

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*