НА ТЕОДОРА ЏЕХВЕРОВИЌ ИТНО И Е ПОТРЕБНА ПОМОШ: Заплака на Инстаграм, се наоѓа во страшна неволја!

Please follow and like us:

Целосен хаос!

Пејачката Теодора Џехеровиќ побара помош од нејзините следбеници на Инстаграм.

Имено, Теодора имала непријатна ситуација, за што јавно се пожали на својот профил на Инстаграм, а потоа итно побара помош од нив.

Во видеото, пејачката покажа спална соба која беше во невиден хаос, работите беа расфрлени насекаде, отворени куфери и сето тоа требало да се среди што младата пејачка ја мрзело, па мислела дека нејзините следбеници ќе и помогнат се да среди.

Please follow and like us:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*