Минатата недела се вратив од Германија ненајавено, сакав да ја изненадам девојка ми

Купив прстен од 300 евра во Германија, сакав конечно да ја запросам бидејќи, како што велат, „успеав“, конечно имав работа, плата со која можам да обезбедам с everything, стан, автомобил, патува. Стигнав околу 2 часот по полноќ, бидејќи го имам клучот од нејзиниот стан, полека влегов, за да не ја разбудам, но ... штом влегов во спалната соба слушнав звуци ... Најлошото ми помина низ глава, но се тешев дека не е таа, таа е нејзина пријателка! ЈА ОТВАРАВ ВРАТА И ЈА ВИДАВ ДЕВОЈКА, СЕ МОЕ ВО ИВОТОТ СО НЕГОВИОТ „ПРИЈАТЕЛ“…

За секунда ми се сруши животот ... Се свртев и излегов ... Го оставив нејзиниот прстен на масата во кујната како спомен за мене и за она што можеше да го има. Поминаа 5-6 дена и болката станува се поголема, не можам да го поднесам ова, милион мисли ми минуваат низ глава. Бевме во врска 4 години, јас не ја бакнував во образ 4 години бидејќи, како што велеше „искрената“ девојка, ме прави будала 4 години, а најлошото од с still уште што го сакам неа

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*