Тој почина за време на ВРСКА со својата љубовница, и кога ќе видите што изрезбала неговата сопруга на ГРОБ, нема да ви биде добро!

Тој почина за време на ВРСКА со својата ressубовница, и кога ќе видите што изрезбала неговата сопруга на ГРОБ, нема да ви биде добро!

Кога еден човек почина неодамна, неговата сопруга одлучи да не ја вреже на неговата надгробна плоча стандардната порака што луѓето им ја оставаат на своите најблиски.
Имено, откако открила дека нејзиниот сопруг ја изневерил, одлучила на неговиот гроб да изгравира многу необична порака. Кога ќе видите што му оставила како вечно сеќавање, ќе разберете зошто остатокот од неговото семејство беше експлицитно против тоа.

Откако ја открила неговата афера, таа се согласила да има врежана многу необична порака на неговиот гроб - и разбирливо е дека неговото семејство не е среќно. Гледајќи што има на споменикот на овој човек, остатокот од неговото семејство побара од неговиот син да го смени што е можно поскоро, што тој го одби, бидејќи тој застана покрај неговата мајка.

Овој млад човек потоа ја сподели својата исповед на Reddit, и изненадувачки многу луѓе се согласија со него.

- Пред крајот на животот, неговиот татко и мајка имаа многу горчлив брак, тој имаше долга врска со својата колешка, која забремени пред да почине.

Тој планираше да ја напушти својата мајка, да ја напушти земјата, да се пресели во Канада и да започне нов живот. Тие исто така избраа куќа за себе и за с.

-Татко се исели и живееше со својот колега, кога одеднаш почина од срцев удар за време на интимна врска.

- Документите за развод никогаш не биле поднесени, така што нема поделба на имотот. Сега јас, моите браќа и сестри веќе сме надвор од куќата, нашиот најмлад брат има 19 години и учи. Работам за технолошка компанија и моментално сум во мојот роден град каде и помагам на мајка ми да управува со неговиот имот - истакна тој и додаде:

- Мајка ми беше повредена и напиша на неговиот надгробен споменик: „Во memoryубовно сеќавање на Јован, син, сопруг, татко и преulубник.

На чија страна сте вие? Пишете ни во коментарите.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*