Слушнете ја Макфестовската песна на Елена Наумова

Сѐ уште пристигаат пофални зборови за одличниот настап и фантастичната интерпретација на младата пејачка Елена Наумова на овогодишниот фестивал „Макфест“, кој се одржа пред неколку дена.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*