Еден пациент му ги донел на лекарот сите пари што ги спасил целиот живот за да лекува рак. Лекарот му ги врати парите и рече дека не може да го излечи.

Тогаш пациентот ги оставил во ходникот велејќи: По ѓаволите, денот кога решив да се жртвувам за овие пари кои денес не служат за ништо.
Заштитете го она што е повредно од парите е: Верба, семејство, здравје и љубов!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*