Мојота најдобра пријателка спиеше со мојот долгогодишен дечко на начин свршеник, по што раскинав со тој човек

Неа простив, но никогаш не ја заборавив и ја чекав вистинската прилика да и се одмаздам.

По 4 години дојде тој ден, денот на одмазда. Тој ден беше денот на нејзината венчавка, знаев дека е идеална можност да и вратам за с everything што ми направи и дека ќе го одбележам нејзиниот понатамошен живот, како што таа го означи мојот. Пред самата свадбена церемонија, истурив млеко во нејзиниот скок. Знаев дека е алергична на млеко и дека е потребна само мала количина за да предизвика алергиска реакција. По околу 15 минути, таа доби осип по целата кожа, а со втората, се повеќе и повеќе црвени дамки се појавија на нејзината кожа.

Таа врескаше и плачеше затоа што не можеше да го покрие со шминка, изгледаше како да се чеша. Таа сакаше да ја откаже венчавката, но потоа се расправаше со своето момче затоа што тој не сакаше да се засрами и да ја откаже свадбата. Таа ноќ мораше да биде млада и сите ја гледаа кисело цела ноќ, на многумина не им беше дозволено ниту да ја допрат, да ја поминат бидејќи мислеа дека ја зафатила некоја инфекција. Верувам дека би сакала да ги запали сликите од венчавката, но ќе мора да ги чува како спомен, и јас секогаш слатко ќе го паметам тој настан.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*