Веќе неколку месеци размислувам да раскинам со девојка ми, не ја сакам повеќе, а таа денес ми рече дека е БРЕМЕНА и дека треба да ја забрзаме свадбата

Заедно сме пет години и навистина планиравме да се венчаме, но јас не ја сакам ... сакам нешто друго, нешто ново во животот. Веднаш и реков дека мора да абортира затоа што не ја сакам неа или нејзиното бебе. Потоа ми рече дека можам да ја оставам, но дека никогаш нема да ме напушти и секако дека ќе роди бебе. Бев шокирана, таа само ме исфрли од такт. Како да ќе биде самохрана мајка и никој друг освен мене не ја интересира.

Не можам да поверувам ... класичната женска игра мисли дека ќе го сменам мислењето. I реков да размисли добро, бидејќи јас навистина не ја сакам повеќе, и дека ако се породи, НЕМА ДА ЈА ПРЕПОЗНАВ тоа дете ... НЕ САКАМ. Таа само кратко ми одговори: „не мора, нема да те прашам ништо“.
Womenените понекогаш можат да бидат тешки…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*