Фотограф и рече на манекенка дека треба да ослабе, ПА СИ ГО ДОБИ (ВИДЕО)

Познато е дека манекенките често се соочуваат со проблеми за изгледот и дека од нив се бара да бидат преслаби. Сличен проблем имала познатата интернет инфлуенсерка и модел потпишана како @thevizardliz на која фотограф и рекол дека треба да ослаби.

Видеото е објавено на ТикТок и покажува како жестоко му се спротиставува на фотографот кој и рекол дека треба да јаде помалку за да ослаби:

https://www.instagram.com/thewizardlizz/?utm_source=ig_embed&ig_rid=978d31fe-edd9-46f5-9e45-811ff1b7c974

x

Фотограф и рече на манекенка дека треба да ослабе, ПА СИ ГО ДОБИ (ВИДЕО)

Познато е дека манекенките често се соочуваат со проблеми за изгледот и дека од нив се бара да бидат преслаби. Сличен проблем имала познатата интернет инфлуенсерка и модел потпишана како @thevizardliz на која фотограф и рекол дека треба да ослаби.

Видеото е објавено на ТикТок и покажува како жестоко му се спротиставува на фотографот кој и рекол дека треба да јаде помалку за да ослаби:

“Не си ти тој што ќе ми каже што ќе правам со моето тело. Имаш среќа што сум многу сигурна во моето тело и се сакам себе си. Ако имаше друг, несигурен модел наместо мене, ваков коментар можеше да ја полуди“, одговори таа.

„Буквално може да умре поради еден твој коментар. Треба да внимаваш како зборуваш со луѓето“, додаде таа.

Таа јасно му стави до знаење на фотографот дека коментарите како неговите може да бидат проблем за луѓето со нарушувања во исхраната.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*