Тепа кој кого стигне! Наместо концерт МАСОВНА ТЕПАЧКА

Концертите во изминатиов период, од стартот на пандемијата, сите ги очекувавме со нетрпение, а доказ е и видеото на кое се гледа дека дошло до тепање затоа што дошол крајот на настапот.

Имено, концертот привршувал, но тапанарот продолжил да си свири како журката да е на самиот почеток, неговата постапка испровоцирала еден од организаторите, па се забуткале. И не останало само на тоа, скокнала и публиката, па настанал хаос.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*