Ема Радујко зборуваше за своето поранешно момче Давид

Популарната тиктокерка Ема Радујко гостуваше во емисијата „Еден на еден“, во која зборуваше за нејзината врска со поранешните момчиња.
Меѓу другото, обожавателите ја прашуваа и за Теодора, ТикТок, но и за Давид, нејзиното поранешно момче.

– Каква е вашата врска со Давид – беше првото прашање.

– Ова е застарена тема. Ова го повторивме илјада пати. Не сум во никаква врска. Ајде да продолжиме понатаму – одговори Ема, а потоа следуваше друго прашање за нејзиното поранешно момче.

– Дали би се помирил со Давид? – беше прашањето, а Ема остана на својата позиција.

– Луѓе мои, уште колку. Уморни сте од тоа. Да продолжиме понатаму – заклучи таа.

Потсетуваме, Ема беше во врска со Давид Радосавjeевиќ, а по раскинувањето, јавно покажа дека и е тешко во видеата на нејзиниот TikTok.

Можете да го гледате нејзиното гостување во новото издание на емисијата Еден на Еден

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*