Уки Q и Нучи фатени во страшна прегратка!

Популарната тиктокерка Уки К и раперот Нучи беа фатени во страшна прегратка по неговиот настап на Музичката недела.
Имено, Нучи имаше настап на Музичката недела пред неколку вечери, каде подоцна се приклучи на компанијата, во која беше вклучена и популарната тиктокерка Уки К.

Судејќи според нивните приказни, тие се забавуваа повеќе од таа вечер, а најголемо внимание привлече приказната во која Нучи и Уки К се во страшна прегратка.

Веќе е познато дека Нучи не сака да зборува за својот љубовен живот, а Уки  неодамна стави крај на љубовната врска со Сергеј Пајиќ, па се појавија шпекулации дека меѓу нив настанале емоции, но ниту раперот ниту наводите на тикерот не беа рекламирани.

Photo: Instagram/uki_q

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*