Наташа Беквалац ги покажа условите во кои живее (ФОТО)

Пејачката Наташа Беквалац на своите следбеници на Инстаграм им покажа како изгледа просторот во кој живее.

Беквалчева се смета дека е некој кој често го споделува својот приватен живот со своите придружници на социјалните мрежи, па така и овој пат го покажа своето место за живеење.

 

Имено, Наташа ги снимила своите миленици во станот и попат покажала дека живее како „скитник“.

Под фотографијата, каде што се гледа само подот, мебелот и масата, таа напиша: „Немам теписи, немам завеси, немам трпезарија, се јаде“. И мебелот е изеден, живеам како номад … Само тоа имам да кажам за мојот живот … “

Photo: Instagram/
bekvalceva

Дали е само моменталната ситуација поради миленичињата што ги има пејачката, па им го приспособи просторот, или таква е внатрешноста на нејзиниот стан воопшто, останува да видиме во иднина на видеата кога пејачката ќе сподели моменти од нејзиниот дом.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*