Среќа во домот на Александар од Енерџи бенд

Александар Трајковски и неговата сопруга кристина Трајковска имаа повод да слават ,ја крштеваа нивната ќеркичка Ева, на прославита биле присутни роднини пријатели негови колеѓи а се разбира главен гостин му бил кумот познатиот пејаќ Гјоко Јовиќ се разбира со неговото семејство.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*