Ксенија Кнежевиќ плени со својот изглед БЕЗ шминка

Пејачката ја фалат за нејзината природна убавина

Пејачката Ксенија Кнежевиќ, една од членовите на групата „Hurricane“, важи за атрактивна дама на регионалната музичка сцена.

За потребите на настапите и снимањето спотови, таа и нејзините колешки од групата честопати треба да носат голема количина шминка, но сега се појави фотографијата на Ксенија без разубавување.

Како што можете да видите од фотографијата, Ксенија е природна убавица и без прекумерна шминка:

На пејачката очигледно не и треба многу разубавување, а токму тоа се и коментарите на социјалните мрежи.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*