Блага Петреска на приредби Македонските деца пеаат на Англиски,Албанските на Албански!

Бев на школска приредба сите ученици по националност Македонци пееја Англиска музика, и излезе девојче по националност Албанка ги рашири рацете и си испеја и изигра на свој јазик своја музика .Се восхитив и цеститав а на насравницките им реков еве вака се сака татковината и никој не ни е крив освен самите за се сто ни се слуцува.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*