Сузана Гавазова заедно со пријателите концерт во живо по повод 30 години независна македонија

На 8 ми септември по повод на независноста на Македоија Сузана Гавазова организираше концерт во живо во студиото на ИН продукција.На концертот се пееше исклуциво Македонска народна музика.Гости на концертот беа познатите музичари :Ицко Горгиевски ,Димитар Митровски и Идает Сејфулов, исто така  гостин на вечерта беше и Цеде Спасиќ,младата Анастасија Митровска и Сања Димова .Концертот во живо се емитуваше на сателитската ИНТВ и имаше гледачи од сите земји.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*