(Видео) Полицијата запрела жена, а таа се тркалала по улица

Вирално видео од жена која полицајците ја запираат и тераат да се движи стана хит на социјалните мрежи. Снимката трае десетина минути и прикажува жена и двајца полицајци кои ѝ рекле да се исправи и движи.

Жената толку била пијана што паднала и почнала да се тркала по асфалтот. Не успеала да стои на нозе, а полицијата имала проблем да ја крене.

Се мачеле, ја фаќале за нозе и потоа жената некако се исправила. Се можете да видите на снимката која привлече големо внимание на интернет:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*