(Видео) Жена запалила гости на вечера

Непромислениот потег на оваа жена сите ги довело во опасност. Не е познато која течност ја истурила, но на видеото се гледа дека предизвикува пожар.

Најлошо е што пламенот избувнал директно во еден од гостите. Погледнете го видеото:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*