(Фото) Ќерката на српската актерка е вистинска убавица

Српската актерка Снежана Савиќ од бракот со режисерот Драгослав Лазиќ ја има ќерката Анита Лазиќ, која од мајката, покрај актерскиот талент, ја наследила и убавината.

Иако не зборува за приватниот живот јавно, познатата актерка Снежана Савиќ зад себе има брак со режисерот Драгослав Лазиќ, со кој во 1980 година ја добила ќерката Анита.

Таа чекорела по стапките на мајка си извесно време, но сепак одлучила да се проба во светот на новинарството, па едно време работела како водителка, а сега е уредник на еден магазин.

https://www.instagram.com/anitalazic/?utm_source=ig_embed&ig_rid=e4a0bef0-a730-433e-8663-0e62ac8f79ed

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*