Се случиваше лебот да е стар 7 дена, но јас никогаш не бев лут што нема-Слаџа Алегра за детството

Пејачката Слаџа Алегро порасна со своите баби и дедовци, бидејќи нејзините родители работеа многу, а сега таа се сети на своето детство. Таа истакна дека има само убави спомени од своето детство, но исто така призна дека имало тешки периоди кога немале храна.
- Прекрасно, не го пропуштивме тогаш, дури и ако немаме нови патики, или ако немаме нов ранец ... Имаше моменти кога немавме. Кога беше годината на бомбардирањето, беше тешко да се јаде, искрено - започна Слаѓа.

- Се случи лебот да трае пет, шест, седум дена. Но, јас никогаш не бев лут што го нема, никогаш не им замерив што го немаат. Тогаш с everything беше во ред, животот беше поинаков. Материјалните работи не беа важни за нас, но живеевме од loveубов, од игри, песни… - рече таа и додаде:

- Ме научи, како и сега со оваа ситуација, дека можеш да живееш со помалку пари - рече пејачката во емисијата „Премиера -викенд специјал“.
 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*