Охрид фест ќе се одржи,но без публика и новинари

Познатиот фестивал кој требаше да се одржи утре и задутре во Охрид ,Охрид фест ќе се одржи формално,поточно нема да оди во живо на телевизија ќе се снима, но без публика и без новинари ,но и без награди.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*