Лепа Брена конечно се огласи по промената на жирито во „Ѕвездите на Гранд“

– Не сум повеќе во Гранд, но секогаш ќе бидам врзана за таа куќа. Мислам дека секоја нова промена е на подобро – одговорила Брена.

Инаку, Цеца призна дека била нервозна пред првото шоу на „Звездите на Гранд“.

“Полна сум со разбирање, бидејќи разбирам што е нервоза, едноставно некој се блокира. Со текот на времето, тие се релаксираат. Јас сум долгогодишен пријател на Гранд, не се двоумев. Сега сум тука и одам на нови победи. Мислам дека ова е убава и креативна работа. Мислам дека ќе уживам во тоа, Саша ми се јави, но не беше прв пат. Немаше изненадување кога ме видоа другите членови на жирито Ќе има конфликт на мислења, го имав преку искуството во „Пинковите ѕвезди“, не е кавга, тоа е натпревар што мислам дека во него лесно ќе се вклопам, многу брзо учам “, рече Цеца.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*