Драгана Мирковиќ живее како принцеза во дворец, но нејзините деца работат за просечна плата

Драгана Мирковиќ и Тони Бјелиќ живеат во замок во Австрија, а нивните деца Марко и Мануела работат како сиот нормален свет и се дружат со луѓе кои исто така не се дел од јавниот живот.

Како да сакаат да бидат дел од јавноот живот кога 15 години без никаква причина бев забранета во многу медиуми, а поради некои новинари најмногу солзи пролеав, а тоа го знаат и моите деца. Токму затоа тие бегаат од јавниот живот. Кога порано ќе ме видеа расплакана, само ќе ме прашаа ‘Мамо, повторно ли новинарите?’“, раскажува популарната пејачка за српските медиуми, и додава какви се , всушност, нејзините наследници.

Мануела е повлечена, таа е моето бебе. Моите пријатели за неа велат дека е девојка со најубавите очи и со најчистата душа. Марко и Мануела се се’ уште деца, а тоа е најубавиот период од животот. Не се разгалени, еднаш ѝ реков да облече мој фустан, но не сакаше бидејќи беше брендиран и ексклузивен.“

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*