Бесна мамичка: „Не ме пуштија да влезам на родителски состанок, не знам зошто?! Па, имав маица и фармерки “

Госпоѓо, не можете вака да влезете во училиште. Прочитајте го правилникот!

Член на училишниот одбор и го кажа ова на Колумбијка и мајка на три деца, која заедно со својот сопруг сакала да оди на родителски состанок.

– Се погледнав во огледало пред да излезам од дома. Ми се чинеше дека сум соодветно облечена. Имав фармерки и маичка со низок крој, но не беше вулгарна. Што треба да се покријам затоа што имам деца? Па, тоа е дискриминација – полуде Колумбијката.

На крајот, само нејзиниот сопруг Кристијан Кавидес влегол во училиштето во Соледад на состанок за правилата за Ковид.

Изабел беше бесна.

– Се чувствував дискриминирано. Никој нема право да ме критикува за тоа како изгледам и да ме покажува со прст. Се облекувам како што се чувствувам “, додаде Изабел.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*