Дали знаевте дека прегледи на јутуб се купуваат?

Познатите пејачи во соседството но и кај нас се борат кој повеќе ке има прегледи на платвормата на јутуб,но дали тоа е реално?

Добро знаеме дека прегледите можат да се купат тоа го прават и познати пејачи па има некој од публиката суди по тоа кој колку прегледи има.Се заентересиравме околу овај тренд и почнавме да испитуваме ,дојдовме до број на еден дечко кој ни  го препорачаа од Црна гора и негде одприлика беше 400 евра за 100 000 прегледи,дечкото ни призна дека и од Македонија има муштерии дури и ни ги посочи со име кои се тие и на кои песни купили прегледи . Ретки се тие песни денес кои имаат реален преглед на видеата ,од фолк сцената последно вистински хитови .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*