Адријана кеш,нее повеќе Кеш што се случува!?

Една од најпознатите Македонски фолкерки,добро познатата Адријана кеш, нее веќе кеш! Таа од пред некое време го промени нејзиното уметничко име кое спонтано и настана после нејзиниот најголем хит Мафијаш,Адријана сега на социјалните мрежи е повторно Ацевска.Адријана Ацеска може да се пофали со песни кои и станаа хитови и тоа ги има неколку како што се  Кеш кеш,Мафијаш ,Биг бос,Печалбарски маки и други.Со толку хитови кај нас и малку фолкерки можат да се пофалат.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*