Честитки од сите страни ,музичарот Даниел Божиноски стана Татко

Еден од најпознатите саксофонисти  Даниел Божиновски денес стана татко се роди малата Дариа,Даниел е во брак со Меги Бозиноска.

Кум на Даниел е познатиот Фолк пејач Спасен Силјановски.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*