Цеца во Жири и очекувано Карлеуша се повлекува!

Решив дека е време да се повлечам од натпреварот „ЗВЕЗДЕ ГРАНДА“ пред новиот албум и во согласност со тоа, по сопствена иницијатива, на 28 јуни годинава, ја известив ГРАНД продукција и го раскинав постојниот договор. Прво ја донесов оваа одлука со цел што повеќе да се посветам на издавањето и промоцијата на новиот албум што доаѓа. Оттогаш до денес, имаше обиди да се најдат начини и услови за продолжување на снимањето, но не успеавме да се договориме. Кои се новите членови и како ќе изгледа конкуренцијата во иднина, за мене не е прашање. Им посакувам се најдобро.
 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*