Запознајтеа фолкерката Кристина Стојкова

Кристина Стојкова е Македдонска фолк пејачка по потекло од Струмица, таа веќе има неколку нејзини песни и песни со групата Пициката,Кристина е скромна и не се експонира многу ,инаку често настапува и ги забавува нашинците во Швајцарија.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*