Ема Радујко во идентично издание како Теодора Џехверович

Се гледа дека на Ема идол и е Теодора, по тоа ставанје  идентичнини слики, облекуванје идентичо

Па желбата на Ема се исполни таа е навистина згодна и беше повикана да учествува во спотот на Теодора.

Ема со гоема радост видеото го сподели на инстаграм

А тука може да видите дека навистина се идентични

Нема достапен описНема достапен описНема достапен описНема достапен опис

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*