Строго чувана естрадна тајна: Неда Украден имала љубовна афера со Саша Поповиќ

Неда Украден и во осмата деценија од животот маѓепсува со својот препознатлив глас и витата става. За животот на популарната пејачка доста се пишуваше во поранешна Југославија, но малкумина  знаат дека Неда била во врска со тогашниот музичар, а денешен директор на „Гранд“ – Саша Поповиќ

Имено, во 1980-тите години, Поповиќ важеше за еден од најпосакуваните ергени на естрадата, а во тогашна Југославија беше и член на групата „Слатки грех“.

Според написите во српските медиуми, Неда и Саша се сплеткале по неговиот развод со познатата Милена Билбиљ, со која има една ќерка.

По нивната врска, Саша се впушти во љубовен однос со пејачката Злата Петровиќ, а потоа се ожени и со Сузана Јовановиќ, сокоја е во брак и денес.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*