Во куќата на пејачот Дамјан Стојаноски денес се слави

Денес фолк пејачот Дамјан Стојаноски има повод за славење,денес негговиот син Војдан полни една година.По тој повод Дамјан со неговите блиски роднини и пријатели слави во неговиот дом ,тука е и неговиот кум познатиот хармоникаш Мишел Трајковски .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*