Избор на летен фолк хит 17 август

Сателитската ИНТВ ,модно студио Пикси и Општина Новаци и оваа година традициниално го избираат новиот летен хит за 2021 година.Оваа година ќе учествуваат популарни фолк пејачи од Македонија ,до тогаш публиката може да предложува песни кој оставиле впечаток оваа и минатата година и заедно да ја одбериме најпопуларната  песна за оваа година .

Оваа година фестивалот ќе се оджи на 17 август  пред општина Новаци!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*