Македонец во Перт Австралија ги прави најдобрите забави

Фолк пејачот Јошка кој живее и работи во Австралија е еден од најпополарните Македонски пејачи во Австралија,тој настапува ширум Австралија ,мо сега поради карантинот е ограничен каде што живее во Перт.Јошка во клубовите ѓи збира на едно место и Македонци и Срби и Босанци па и Австралјанци ,погледнете дел како изгледаат неовите забави .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*