Влатко Миладиновски плачеше и пееше во емисијата ИмаТ немаТ

Еден од нашите најпополарни и најбарани фолк пејачи деновиве имаше невобичаена случка ,имено додека се договарал за гостување во емисијата Имат немаТ која се емитува на Сателитската ИНТВ и усте  25 телевизии низ Македонија требало да кажи две песни да ги спремаат групата Чардак,едната песна ја кажал а другата се договориле да се слушнат следниот ден.Нокта Влатко на сон сонувал како ја пее во емисија познатата песна од сега веќе покојниот негов вујко Војо Стојаноски -Да ни е жива песната .

погледнетего настапот во емисијата.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*