Фолк пејачот Спасен Силјаноски се лади на море со 4 девојки!?

Еден од најпопуларните фолк пејачи во Македонија и дијаспората Спасен Силјаноски објави слика од плажа на море со 4 девојки ,дали се работи за нов спот ,за случајна средба или за добра забава очекуваме одговор   од него .

Покрај одморот  Спасен не паузира од музика летово има доста настапи а неодамна одбави и нова песна .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*