Голем музички хеппениг во Штип

По повод олабавувањето на мерките од страна на владата поврзани со корона вирусот, после година дена нефункционирање на музичката фела сакам да ве поканам на еден убав музички настан насловен “Музиката-лек за сѐ” кој ке се одржи на градскиот плоштад во Штип на 28 јуни (понеделник) од 18.00 часот.
Настанот е во организација на Здружението на естрадни уметници на Македонија-ЗЕУМ во соработка со Општина Штип. На овој хепенинг ке настапат
“БУМБАРИ БЕНД “
“ФЕНИКС БЕНД” и
Dj Стефан.
Изразуваме голема благодарност до претседателот на ЗЕУМ Gorjan Stojanovski, а посебна благодарност и до градоначалникот на општина Штип др.Сашко Николов за поддршката.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*