Гоца Тржан се сунча топлес на една од Охридските плажи

Гоца Тржан ова лето ќе има концерти во Македонија ,а сега се навикнува на климата ,на една од струшените Охридски плажи.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*